Vill du medverka

Vill du synas på nationell arena runt om i Sverige? Då är en reklamplats vid våra flygplatser en unik möjlighet. Dagligen passerar tusentals resenärer och besökare våra flygplatser. Där ser de:

Samma budskap, samtidigt sänt, runt om i Sverige.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Vill du medverka på flygkanalen.se?

Flygkanalen är Sveriges enda filmkanal om flyg. Flygkanalen drivs av Sveriges Regionala Flygplatser AB (SRF) och är till för att uppmärksamma flygfrågor och speciellt flygplatsernas betydelse runt om i Sverige.

Vi tar gärna emot uppslag och nyhetstips. Allt från turistnäringens behov av flygförbindelser till samhällets behov av ambulansflygtransporter. Eller kanske lokala perspektiv om flygets betydelse. Hör då gärna av er till flygkanalen.

För att medfinansiera flygkanalen erbjuder Svenska regionala flygplatser en gemensam reklamplats som visar reklam samtidigt runt om på våra medlemsflygplatser. Detta gör vi i ett samarbete med Visual Art.

Visual Art är ett företag som levererar helhetslösningar inom digital kommunikation. Deras digitala reklam syns runt om i landet, i köpcentrum, på offentliga platser och nu på våra flygplatser. Visual Art är pionjärer på Digital Signage samt Digital Out of Home Media (DOOH) och är idag verksamma i 15 länder.

Vill du, ert företag eller er organisation synas på en nationell arena runt om i Sverige? Då är en reklamplats vid våra flygplatser en unik möjlighet. Dagligen passerar tusentals resenärer och besökare våra flygplatser. Väl incheckad sätter sig resenären ned och väntar på sin flight i någon av våra terminaler. Då är vår reklamplats en dominant arena i gaten eller i terminalen. Samma budskap, samtidigt sänt, runt om i Sverige.

Vill ni synas på våra regionala flygplatser, kontakta gärna oss så kan vi beskriva erbjudandet lite närmare.

Kontakta oss på medverkan@flygkanalen.se